Підтримати нас

Мешканець Херсонщини зберігав 3 кг. наркотиків, щоб... пригощати ними друзів

Vgoru
Автор статті
21 січня 2016 10:30
562
Поширити:

До працівників 8-го територіального управління Департаменту протидії наркозлочинності надійшло повідомлення, що 37-річний житель Херсона зберігає у себе вдома наркотики. Під час перевірки інформація підтвердилась.

У чоловіка вилучили 3 кг 300 гр коноплі.

Під час проведення санкціонованого обшуку у квартирі оперативники виявили та вилучили поліетиленовий пакет, у якому знаходилось близько 2 кг коноплі. А на час відсутності дружини з дітьми чоловік сушив коноплю на поличці з дитячими книжками та іграшками.

У кімнаті оперативники вилучили ще 9 паперових згортків з коноплею (у кожному знаходилось від 200 до 500 грамів наркотику). Зі слів чоловіка, сам він не вживає наркотики, а виростив коноплю на дачі, щоб пригощати друзів.

Усе вилучене направлене на експертизу. Наразі оперативники перевіряють чоловіка на причетність до збуту наркотиків. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».

 Відділ комунікації ГУНП в Херсонській області

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ