Підтримати нас

Мешканці Кочубеївки отримали закордонну гуманітарну допомогу

Vgoru
11 травня 2022 07:40
718
Поширити:

У територіальній громаді села Кочубеївка на Бериславщині - важлива новина: завдяки міжнародному благодійному фонду сюди прибула велика партія гуманітарної допомоги. 

Про це повідомляють на сторінці громади у Фейсбуці. 

Зокрема, пишуть, що допомога відбулася завдяки підтримці Міжнародної організації Help Ukraine 22/ Operation Palyanytsya.

“Було сформовано близько однієї тисячі продуктових наборів, до яких увійшли макарони, рис, консерва рибна, печиво, сірники, тощо. Цей проєкт реалізований за підтримки ГО Об'єднання відповідальних громадян”, - йдеться у дописі.

Завдяки координації волонтерів реалізація проєкту була виконана швидко та надійно. 

“Надання такої допомоги  нашій громаді, яка і сьогодні знаходиться під обстрілами, дозволяє не лише забезпечити наших жителів продуктами харчування першої необхідності, а й надати таку необхідну моральну підтримку, розуміння того, що ми не залишилися наодинці зі своїми проблемами, а об'єдналися і обов'язково переможемо”, - підкреслюють кочубеївці

Волонтерська допомога надаватиметься в першу чергу на ті двори, де на сьогодні фактично проживають люди. З усіх питань треба звертатись до старост та своїх спеціалістів, чиї контакти добре відомі мешканцям громади.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів