Підтримати нас

Мер Херсона Ігор Колихаєв понад рік перебуває в полоні росіян, його статус досі не визначений

Vgoru
Автор статті
17 липня 2023 14:37
1,037
Поширити:

Статус Ігоря Колихаєва, міського голови Херсона, якого із червня минулого року російські окупанти утримують у полоні, досі не визначений. Ігор Колихаєв – єдиний міський голова обласного центру в полоні росіян і один із кількох голів місцевого самоврядування, кого досі не звільнили.

Про це в ефірі Громадського радіо сказав син херсонського голови Святослав Колихаєв.

“Статус батька досі офіційно не визначений. Я не знаю про жодні офіційні заяви від влади щодо мера Херсона, хоча люди ставлять ці питання. І цих людей багато, багатьом цікаво, де мер”, — говорить Святослав Колихаєв.

Він вважає, що ця ситуація може деморалізувати багатьох людей, у яких також родичі в полоні, адже навіть мера обласного центру не можуть звільнити понад рік. 

Окупанти утримують Ігоря Колихаєва в полоні з 28 червня 2022 року. Де саме – невідомо. Є свідчення, що спершу його ув’язнили в ІТТ№1 в Херсоні, а далі вивезли. Є різні версії, де зараз перебуває міський голова. 

Нагадаємо, голова Голої Пристані 25 травня заочно отримав відзнаку від Європейського Комітету Регіонів. Голова Голої Пристані перебуває в російському полоні вже понад рік.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ