Підтримати нас

Медіаплатформа “Вгору” потрапила на Мапу рекомендованих медіа

Автор статті
17 квітня 2024 13:30
190
Поширити:
Сrриншот зі сторінки Детектор Медіа/Мапа видань по регіонам

У першому півріччі 2024 року за проведеною незалежною оцінкою ГО «Інститут масової інформації», «Детектор медіа» та міжнародної організації Internews, Медіаплатформа “Вгору” потрапила на Мапу рекомендованих медіа. 

Про це йдеться на сторінці Детектор Медіа.

Зазначається, що мапа включає 117 онлайн-видань, 5 центрів журналістських розслідувань, 21 радіо та 31 телеканал з усіх областей України.

По Херсонській області до мапи потрапили ще 3 інтернет-видання: “Суспільне Херсон”, “Гривна” та “Мост”. Також увійшов телеканал "Суспільне Херсон".

“Ці медіа оцінювалися за новою спільною матрицею, розробленою ІМІ та «ДМ», яка включає критерії оцінки незалежності та репутації видань. Основні блоки критеріїв охоплюють прозорість, дотримання професійних стандартів та журналістської етики”, – йдеться в матеріалі. 
  •  Проєкт стартував у вересні 2023 року. На першому етапі, до Мапи ввійшли 142 українських медіа. Інститут масової інформації двічі на рік моніторить загальноукраїнські онлайн-медіа та складає Список прозорих і відповідальних медіа. «Детектор медіа» перевіряє регіональні телеканали. 
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ