Підтримати нас

Матір із п’ятьма дітьми попросила поліціянтів вивезти їх з-під обстрілів у Херсоні

Vgoru
Автор статті
09 жовтня 2023 13:52
764
Поширити:

Поліціянти евакуювали жінку з п’ятьма дітьми із Корабельного району Херсона. Мати подзвонила правоохоронцям під час чергового російського обстрілу, благаючи вивезти її й дітей до більш безпечного місця.

Про це повідомляє поліція Херсонської області.

Жінка зізналася, що їй дуже страшно за дітей і вже немає сил це терпіти. Родину виявили в підвалі сусіднього будинку. Діти віком від 1,7 до 14 років були дуже налякані та ні хвилини не хотіли лишатися під вибухами, розповідають у дописі поліції.

Правоохоронці вивезли родину в безпечніше місце, де вони переночували. Щоб підтримати малечу, працівники ювенальної превенції привезли їм солодощі та канцелярію. 

Наступного дня сім’я прийняла рішення евакуюватися з Херсона. Батько лишився наглядати за будинком, а жінку з дітьми поліціянти спільно з волонтерами та представниками місцевої влади вивезли до іншої області.  

З моменту прийняття рішення Ради оборони Херсонської області про обов'язкову евакуацію родин із дітьми від 14 вересня цього року евакуювали 305 дітей із їхніми сімʼями. 

Сьогодні ми писали, що до України вдалося повернути дев'ять дітей, які перебували на тимчасово окупованих територіях Херсонщини. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ