Підтримати нас

Рада оборони Херсонщини: змінили комендантську годину та оголосили обов'язкову евакуацію родин із дітьми

Vgoru
Автор статті
15 вересня 2023 06:55
1,955
Поширити:

На Раді оборони Херсонської області 14 вересня ухвалили рішення щодо зміни комендантської години. Вона триватиме з 20:00 до 6:00.

Про це повідомив очільник Херсонської ОВА.

Зокрема, він зазначив, що оголошена евакуація родин із дітьми з небезпечних населених пунктів, які постійно обстрілює ворог. А саме: Веселого, Берислава, Новоберислава, Зміївки, Червоного Маяка, Тягинки, Львового, Ольгівки, Бургунки, Миколаївки, Одрадокам'янки, Милового, Качкарівки, Дудчан, Новокаїрів, Золотої Балки, Михайлівки, Гаврилівки, Осокорівки, Микільського, Понятівки, Токарівки, Білозерки, Берегового, Велетенського, Дніпровського, Антонівки, Садового, Комишан, Зимівника та Приозерного.

Учора, 14 вересня, після 00:00 окупанти з артилерії обстріляли село Новодмитрівка Білозерської громади Херсонської області. Снаряди поцілили по приватному будинку та його території. Унаслідок цього травми несумісні зі життям отримав 6-річний хлопчик.

Одинадцятеро дітей вдалося повернути на підконтрольну Україні територію з тимчасово окупованого лівобережжя Херсонської області.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ