Підтримати нас

Львівські лікарі відновлюють обличчя жительці Херсонщини, яка потрапила під обстріл

Вгору
Автор статті
25 березня 2024 14:47
345
Поширити:
Фото: UNBROKEN Ukraine

У Львові спеціалісти Центру НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN) – в межах спільного з L’Oreal соціального проєкту “(Не) До краси” допомогли 63-річній Ірині Сліньковій із села Кардашинка на лівобережжі Херсонщини, яка потрапила під обстріл армії РФ.

Про це йдеться на сторінці Центру НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN) у фейсбуці.

Зазначається, що після підриву Каховської ГЕС будинок жінки затопило і її на човні евакуювали працівники ДСНС. Під час евакуації російські військові відкрили вогонь по човну, вони поцілили Ірині Сліньковій в обличчя і вона втратила око. Також куля зачепила м’які тканини та потрощила кістки в носі та під очницею.

Рятувальники вивезли жінку, а миколаївські лікарі провели необхідні для збереження життя операції та встановили пластину в пошкоджену частину обличчя. 

У Львові спеціалісти центру “НЕЗЛАМНІ” оглянули Ірину та провели необхідні обстеження й склали план відновлення обличчя. На першому етапі лікарі виконали ліпофілінг, адже у жінки було ускладнене дихання, бо післяопераційний рубець тиснув на носову перетинку.

“Ми взяли власні жирові клітини пацієнтки, обробили їх і заповнили дефіцит об'єму тканин обличчя в поєднанні з полінуклеотидами внутрішньошкірно, а потому провели шліфування рубця”, – пояснює деталі процедури завідувач відділення пластичної хірургії Центру НЕЗЛАМНІ Дмитро Січненко.

На Ірину Слінькову ще чекає кілька процедур зі шліфування шрамів та протезування ока.

У дописі йдеться, що кожна учасниця проєкту “(НЕ) до краси” отримує безплатну консультацію й усю необхідну допомогу від кваліфікованих спеціалістів із пластичної хірургії, естетичної медицини, ментального здоров’я та, за потреби, й інших лікарів.

Усі послуги: оперативні втручання, шліфування рубців та косметологічні процедури – теж безоплатні.

Щоб стати учасницею проєкту необхідно заповнити заявку за посиланням.

  • Нещодавно Медіаплатформа “Вгору” розповідала, що у прифронтовому Херсоні під обстрілами лікарі-хірурги продовжують оперувати. Навіть у бомбосховищах, куди вимушено переносять свої операційні. Там проводять і планові операції, і рятують життя поранених.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ