Підтримати нас

Літо настало!

Автор статті
02 червня 2016 05:40
693
Поширити:

Спекотне, сонячне, з короткими ночами. Природа, як художник, розхлюпала усі свої фарби. І, як справжній парфумер, змішала у повітрі аромати квітів, моря та фруктів. У кожній порі року є щось особливе та загадкове.

Заплющіть очі та подумайте, що для вас означає літо. Наприклад, студенти та ті, хто планує ними стати, на початку літа навчаються та здають іспити. Їм не до відпочинку. Інші школярі, навпаки, закидують підручники і зранку до пізнього вечора  грають з друзями. Хтось, нарешті, зможе відправитись у повноцінну відпустку. А у когось на літню пору заплановане весілля. Особисто для мене літо – це море, молочний коктейль та морозиво. А ще – дача, де ростуть соковиті персики, вишні та абрикоси.

На літо усі покладають великі надії. Від нього пахне свободою та вірою у щось казкове. Серце переповнює хвилювання й очікування дива. До нього ретельно готуються, навіть худнуть. Йому присвячують вірші. Майже у кожного виконавця в репертуарі є пісня про цю сонячну пору року.

Кажуть, що літо – це маленьке життя. Дуже хочеться, щоб у кожного з нас і в нашої країни воно було мирним. І не забувайте, що мріяти та вірити у дива можна не лише з червня по серпень.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ