Підтримати нас

“Кристал” готується, але перемоги не приходять

Автор статті
31 січня 2022 09:30
864
Поширити:

Херсонський "Кристал", який готується продовжити боротьбу за виживання у Чемпіонаті України з футболу у групі Б другої ліги, зіграв другий контрольний матч у 2022 році. Перша гра, що відбулася на резервному полі "синьо-зелених" десятьма днями раніше, завершилася внічию 2:2. Суперником херсонців був аматорський колектив "Хлібороб" із Нижніх Торгаїв.

У другому матчі, на жаль, молодій херсонській команді знову не вдалося потішити своїх шанувальників перемогою. Хоча протистояв нашим професіоналам ще один аматорський клуб – ВАСТ із Миколаєва.

Втім, попри свій аматорський статус і відносно небагату історію (ВАСТ утворився лише у 2014 році), миколаївці є амбітним колективом, у складі якого грає чимало футболістів з досвідом другої та навіть першої ліги. Чого не скажеш про херсонський "Кристал," який другий матч поспіль випускає на поле майже виключно юних вихованців херсонських футбольних шкіл.

Звітному поєдинку передували перипетії, пов'язані з погіршенням погоди.. Рясний снігопад вкрив тренувальне поле стадіону "Кристал", де спочатку планувався матч. Як повідомили в пресслужбі херсонського клубу, поле, відкрите восени 2020 року, перебуває в хорошому стані, але прибирання снігу може зашкодити його штучному покриттю, тому вирішили перенести гру в Миколаїв, де поле на місцевому стадіоні "Парк Перемоги" експлуатується набагато довше.

Єдиний м'яч у грі був забитий уже на 18 хвилині: господарі виконали кутовий, і один із нападників ВАСТу надіслав "шкіряного" у сітку воріт херсонців. Спроби херсонців зрівняти рахунок ні до чого не спричинили.

Головний тренер "Кристала" Юрій Куліш прокоментував гру так:

“Грали своїми силами, місцевими. Загалом гра мала переглядовий характер: вирішували, кого залишати, на кого розраховувати, а на кого розраховувати не слід”.

Також він додав, що з 1 лютого “Кристал” готуватиметься у повному складі, адже зараз низка футболістів займаються за індивідуальною програмою.

Фото МФК "Кристал" Херсон

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ