Підтримати нас

Крадія грошей, зібраних волонтерами, суд відпустив під домашній арешт

Автор статті
12 грудня 2015 14:31
624
Поширити:

Закінчилося судове засідання з обрання запобіжного заходу Русавському/Золотаренко Миколі Олександровичу, звинуваченому за статтею "Шахрайство". 

Купа паспортів з різними прізвищами, різними роками народженнями 1984, 1989, 1991. В суді матеріали на прізвище Русавський. Посвідчення, видане Міністерством оборони України на прізвище Золотаренко. В суді розглядалися лише епізоди по присвоєнню коштів фізичних осіб на купівлю квартир і будинків. Але в Херсоні та в Херсонській області цю твар знають, як ціничного ублюдка, який брав кошти у волонтерів на закупівлю бронежилетів і касок, у вдів та матерів на повернення з полону вже ЗАГИНУВШИХ! чоловіків і синів!!! Гроші зникали разом з Золотаренко.

Суддя Репін виніс Ухвалу про домашній арешт з електронним засобом контролю.

Питання до групи "Патріот": Ви і досі будете захищати цю падлюку???

Знаходитись ця особь буде за адресою: м. Херсон, вул. Перекопська, 197а, кв.22

Шановні Патріоти: тримаємо цю ситуацію на контролі.

ПС. Патріоти України, які захищали добровільно свою країну, сидять під вартою. Сотні дійсних патріотів або ув'язнені або знищені системою. А мерзоту, яка є верхівкою злочинного айсбергу, відпускають під домашній арешт. Ще є в когось питання до системи???

ППС. Вже з’явилися чутки про погрози. Питаннячко: нам скласти список, хто був на судовому засіданні і давав центральним телеканалам інтерв'ю??

ПППС. Знімали телеканали 1+1, 5канал, Інтер. Дивіться ввечері новини.

Natalya Voteichkina

Ще рік тому газета "Вгору" писала про махінації Миколи Золотаренка та привласнення ним великих сум грошей, зібраних волонтерами Координаційного центру допомоги армії та волонтерами Скадовщини на бронежилети:  

"Таких надо «обкладывать со всех сторон", "Кого «пригрел» Путилов". 

І Координаційний центр допомоги армії, й газета "Вгору", і волонтери Скадовського району не раз писали заяви про шахрайство Золоренка в міліцію, прокуратуру, зверталися до голови обласної держадміністрації Андрія Путілова, чиїм помічником представлявся Золотаренко, і до депутата ВРУ Андрія Грдєєва, на співпрацю з яким він посилався. Але за цілий рік справа не зрушила з місця. І лише тепер, коли скаргу на Миколу Золотаренка написали ошукані київські волонтери, правоохоронні органи заворушилися.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ