Підтримати нас

Кинув дві гранати під час суперечки: у Херсоні поліція затримала чоловіка

Vgoru
Автор статті
01 червня 2023 11:56
463
Поширити:

Учора, 31 травня, у Херсоні поліціянти затримали підозрюваного в замаху на вбивство трьох людей. Він кинув у бік людей дві гранати. Унаслідок вибуху отримали поранення двоє чоловіків та дівчина.

Про це повідомляє поліція Херсонської області.

Увечері, 31 травня, місцевий розповів поліції, що біля двору приватного будинку чоловік кинув гранату. Вона вибухнула та поранила людей.

На місці події слідчі встановили, що злочин скоїв 52-річний раніше судимий місцевий житель. Поліціянти з’ясували, що він під час конфлікту кинув дві гранати в бік людей, які стояли біля подвір’я будинку. Від вибуху троє людей отримали поранення: чоловіки віком 49 та 36 років, а також 19-річна дівчина. Потерпілих доставили до лікарні, стан їх здоров’я оцінюється як середньої тяжкості.

Зловмисника затримали біля його будинку. Під час обшуку слідчі знайшли автомат Калашникова з двома магазинами, корпус гранати та запал УЗРГМ, 17 пляшок із рідиною із запахом горючої суміші.

Щодо чоловіка відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 «Замах на кримінальне правопорушення» та ч. 2 ст. 115 «Умисне вбивство» ККУ.

Нагадаємо, нещодавно поліціянти встановили, що до смерті 56-річної жительки Херсона причетний 38-річний син потерпілої. Чоловікові може загрожувати 15 років ув’язнення.

У Корабельному мікрорайоні Херсона пенсіонер вбив свою знайому. Так закінчилося святкування його 76 дня народження. Іменник посварився зі своєю 69-річною гостею, і кілька разів вдарив її молотком по голові. Зрозумівши, що жінка померла, спробував вкоротити собі життя. 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ