Підтримати нас

Херсонцю повідомили про підозру у вбивстві матері

Vgoru
Автор статті
31 травня 2023 07:28
522
Поширити:

Поліціянти встановили, що до смерті 56-річної жительки Херсона причетний 38-річний син потерпілої. Сьогодні, 30 травня, слідчі повідомили йому про підозру. Чоловікові може загрожувати 15 років ув’язнення.

Про це повідомляє поліція Херсонської області.

Минулого тижня швидкій надійшло повідомлення, що в Дніпровському районі Херсона після тривалої хвороби померла жінка. Спершу лікарі не виявили в жінки ознак насильницької смерті.

Однак, 29 травня судмедексперт повідомив, що смерть жінки настала внаслідок удушення. Першою чергою поліціянти поспілкувалися із сином потерпілої. 

Він одразу розповів, що сталося. За словами сина, його мати після інсульту кілька років була нерухомою. Чоловік увесь цей час доглядав за жінкою, годував її. Напередодні син прийшов додому напідпитку. Він запропонував матері поїсти, але вона відмовилася. Це роздратувало чоловіка й він стиснув руками жінку за горло, а вранці повідомив, що вона померла під час сну.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні злочину за ч. 1 ст. 115 ККУ «Умисне вбивство». Зараз вони вирішують, чи обирати йому запобіжний захід на час проведення досудового розслідування у виді тримання під вартою.

Нагадаємо, 23 травня в Корабельному мікрорайоні Херсона пенсіонер вбив свою знайому. Так закінчилося святкування його 76 дня народження. Іменник посварився зі своєю 69-річною гостею, і кілька разів вдарив її молотком по голові. Зрозумівши, що жінка померла, спробував вкоротити собі життя. 

Наразі тривають слідчі дії в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 115 ККУ «Умисне вбивство».

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ