Підтримати нас

Кількість жертв "Боярышника" виросла до 54

Автор статті
20 грудня 2016 17:31
607
Поширити:

Від отруєння засобом для ванн "Боярышник" у російському Іркутську померли 54 людини. Про це повідомляє ТАРС із посиланням на джерело в правоохоронних органах регіону.

Через трагедію в Іркутську ввели режим надзвичайної ситуації.

З отруєнням до медиків звернулися 53 пацієнти. 25 з них померли в лікарнях. У медичних установах залишаються 28 постраждалих. 13 з них – у вкрай важкому стані, на штучній вентиляції легенів. П'яти пацієнтам підключили штучну нирку.

Тіла загиблих від отруєння поліція виявила також у колекторах і квартирах. Деякі померли у "швидких" дорогою до лікарні. Загальна кількість жертв трагедії сягнула 54, повідомили в прокуратурі.

Усі постраждалі пили концентрат для прийняття ванн "Боярышник". Його продавали в кіосках, де торгують алкоголем. У складі засобу знайшли етиловий спирт і антифриз.

За фактом масового отруєння порушили кримінальну справу. Напередодні в одному із садових товариств у передмісті Іркутська правоохоронці виявили підпільний цех. Вилучили більше тисячі літрів сурогату. 7 осіб затримали. Тривають перевірки торговельних точок.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ