Підтримати нас

Кіборги закликають побратимів оздоровитися

Vgoru
05 травня 2017 09:03
641
Поширити:

Захисники Донецького аеропорту у відеоролику звернулися до військових із закликом пройти медичне обстеження та оздоровлення, на яке вони мають право.

Про це повідомляє прес-служба ГО Закарпатська громада. Правозахисники вважають, що це відео приверне увагу військових по всій Україні до теми власного здоров’я.

Правозахисники Черкас, Чернігова та Ужгорода в межах плану дій Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини» реалізують міні-проект «Доступність медичних послуг учасникам АТО та членам їх родин».

Правники зазначають, що мають на меті покращити рівень забезпечення та отримання гарантованих пільгових медичних послуг учасниками бойових дій та членів їхніх сімей в містах Ужгород, Чернігів та Черкаси. Саме для цього і проводять інформаційну кампанію.

В рамках проекту організатори оприлюднили соціальний ролик, у якому захисники Донецького аеропорту звертаються до побратимів,  ветеранської спільноти  із закликом пройти оздоровлення медичне обстеження та користуватися медичними послугами, що гарантовані державою.

Як зазначають організатори, головна ідея відео полягає у доступному донесені інформації щодо потреби оздоровлюватись.

Правозахисники вважають, що ролик приверне увагу військових по всій Україні до теми власного здоров’я.

Герої відеосюжету – три кіборги, – захисники Донецького аеропорту. Кадри з місця бойових дій, що використані у ролику – це реальні відео, які зняли військові власноруч.

«Твоє здоров’я є найголовнішою цінністю для твоєї родини…Знай свої права та навчи ними користуватися своїх побратимів», – йдеться у соціальній рекламі орієнтованій на учасників АТО та їхні родини.

Реалізація міні-проекту «Доступність медичних послуг учасникам АТО та членам їх родин» здійснюється ГО «Черкаський правозахисний центр» у партнерстві ГО «МАRT», ГО «Закарпатська громада» в рамках проекту «Активні громадські дії на подолання гуманітарної кризи в Україні», що реалізує Громадська спілка «Освітній дім прав людини в Чернігові» при сприянні Національного фонду на підтримку демократії (NED).

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ