Підтримати нас

Херсонців запрошують зробити місто квітучім

23 квітня 2018 06:35
252
Поширити:

Городянам пропонують поділитися насінням та саджанцями квітів зі школами та дитсадочками, прикрасити клумби біля своїх домівок та взяти участь у конкурсі на найкращу квіткову композицію.

Переможці отримають нагороду під час святкування дня народження Херсона.

Акцію «Робимо наше місто квітучим» (Квітучий Херсон) ініціювали декілька громадських організацій, зокрема «Берегиня», «Союз Ветеранів і Інвалідів Чорнобиля», «Міжнародне партнерство», Клуб за здоровий спосіб життя.

Щоб яскраві клумби прикрасили не тільки приватні будівлі, а й місця відпочинку та навчання наших дітей, організатори просять мешканців міста приносити посівний матеріал до будь-якого найближчого навчального закладу або дитсадка. Насіння та саджанці використають також для створення квіткових композицій у різних районах міста.

Особливо звертають увагу на рослини, найбільш придатні для нашого регіону: портулак городній, вербена, алісум білий, календула, чорнобривці, петунія, юкка, гацанія, гіацинтові, барвінок, іриси та дубки. І сподіваються на співпрацю та порозуміння, адже екологічно чисте, квітуче місто – це те, чого ми всі разом з вами прагнемо з дитинства.

А стати учасником конкурсу на найкращу клумбу дуже просто:

- сфотографувати свою (або шкільну) квіткову композицію під час цвітіння;

- надіслати фотографії (до 5-ти фото з адресою закладу) на сторінку в Фейсбуці  https://www.facebook.com/groups/1674524442584491/

- для оцінки клумби (у момент цвітіння) запроси членів оргкомітету свого району з числа громадських організацій за телефонами:

Суворовський р-н: 050 911 95 98 ( Гаряча лінія ГО ЦРО «Берегиня»), 095 33 989 11 (Клуб за здоровий спосіб життя – Маленька Ганна Олексіївна),

Корабельний р-н:  095 424 05 82 (Херсонська Громадська Організація «Союз Ветеранів і Інвалідів Чорнобиля» - Зосімова Любов Вікторівна),

Дніпровський р-н: 095 77 100 53 ( ГПБФ «Міжнародне партнерство» - Тугаріна Ірина Віталіївна);

-  стань найкращим і отримай винагороду в День міста.

 

P.S. За деталями звертайтеся до організатора акції Ірина Зоря. Або пишіть у групу на Фейсбуці «Квітучий Херсон» 

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів