Підтримати нас

Херсонців запрошують на благодійний марафон «Врятуємо життя разом!»

02 травня 2019 10:30
820
Поширити:

Онкогематологічному відділенню Херсонській обласній дитячій клінічній лікарні вкрай необхідний інфузомат (трьохканальний шприцевий дозатор HEACO SN-50T66).

Це апарат, який використовують для порятунку онкохворих, - за його допомогою  безперервно, рівномірно і повільно вводять хіміотерапевтичні препарати. Але держава наразі не може фінансувати його закупку, й лікарня самотужки не може його купити, бо коштує він 65 265 гривень.

Ще у квітні у нашої маленької талановитої землячки, у переможниці міжнародних пісенних конкурсів Лізи Волощенко виникла ідея зробити благодійний концерт із збором коштів для покупки обладнання.

Ліза запросила на допомогу своїх друзів – співаків херсонської та української естради: Олексія Сагаловського (виконавець,  поет, композитор, член журі багатьох Українських та Міжнародних  вокальних конкурсів; коуч-тренер по вокалу телешоу «Голос Країни», «Х-фактор»; автор рубрики в журналі «Наталі»), Віктора Романченко (Херсонський вокаліст,рок музикант, переможець телешоу Х-Фактор), Ангеліна Макфарлейн, Ірини Володіної, Влада Гаро (херсонські виконавці, переможці всеукраїнських та міжнародних вокальних конкурсів),  гурта «General Voice», кавер-гурта «Дежавю», а також танцювальні колективи «Оазіс», «Viva Dance» та багато інших відомих талантів.

Її ідею підхопили також херсонські громадські діячі, благодійники, підприємці, і діти із 110 шкіл і дошкільних закладів. Під час благодійної акції відбудеться не тільки концерт, але й благодійний ярмарок, на якому будуть виставлені авторські вироби малечі та школярів.

Благодійний марафон «Врятуємо життя разом!» відбудеться у п’ятницю,  3 травня, у кіноконцертному залі «Ювілейний» (вулиця Перекопська, 11, Херсон).

На данном изображении может находиться: 6 человек, люди улыбаются

З 16.00 по 17.00 год. - благодійний ярмарок. З 17.00 год. - благодійний концерт.

Виручені кошти підуть на купівлю  обладнання для лікарні. Організатори обіцяють в кінці акції обов’язково оприлюднити фінансову звітність. 

Контактна особа: Олена Назарчук 099 07 387 46.

Також, можна долучитися до акції, зробивші свій внесок на рахунок лікарні. Реквізити Херсонської обласної дитячої лікарні для надання благодійної допомоги:

р/рах. 31552391222863

МФО 852010

ЄДРПОУ 02009873

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів