Підтримати нас

Херсонці можуть придбати вже освячену пасхальну продукцію

Автор статті
18 квітня 2020 08:02
855
Поширити:

Дотримуючись традицій, на Великдень жителі Херсонщини зазвичай збираються до церкви, відвують службу та освячують пасхальні частування. Однак у цьому році всім варто змінити родинні традиції та відзначити свято в новому форматі заради власної безпеки та безпеки оточуючих.

Про це повідомляє пресслужба Херсонської ОДА.

В умовах сьогодення вірян закликають святкувати Воскресіння Христа вдома, в сімейному колі. Великоднє богослужіння транслюватиметься онлайн у прямому ефірі на місцевому телебаченні. Тому немає необхідності йти в Божий храм у цей день.

Проте друга мета відвідин святих місць – освятити паски. Щоб кожен житель Херсонщини відчув свято Великодня, виробники хлібної продукції та торгові мережі області реалізують вже освячені паски.

Піклуючись про клієнтів, протягом тижня супермаркети запрошують священників, які освячують паски та сировину для їх приготування.

Багато херсонців підтримують ідею залишатися вдома на Великдень та у зв’язку із введенням карантину утримаються від відвідин церкви в цьому році. І залюбки скористаються можливістю придбати освячену паску.

"Використовуйте час, проведений вдома, з користю, даруючи турботу, любов і радість своїм близьким. Дотримуйтесь умов карантину, адже це найефективніший спосіб убезпечити себе. Проведіть #Великденьвдома!" - йдеться  у повідомленні.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ