Підтримати нас

Херсонські і запорізькі поліцейські затримали “серійного Дєточкіна”

31 липня 2020 06:00
599
Поширити:

Верхньорогачицькі поліцейські допомогли своїм запорізьким колегам затримати підозрюваного в низці угонів автомобілів.

У Верхньорогачицькому відділенні поліції опрацювали інформацію від працівників Кам’янсько-Дніпровського відділення поліції Запорізької області. Сусіди доповіли, що на територію Херсонщини на викраденому автомобілі «ВАЗ-2108», можливо, прямує 25-річний підозрюваний у низці незаконних заволодінь автівками. Херсонські поліцейські отримали орієнтування з прикметами зловмисника.

Для затримання підозрюваного на межу із Запорізькою областю виїхали працівники групи швидкого реагування Верхньорогачицького відділення поліції. Через деякий час той самий автомобіль «ВАЗ-2108» виявили на польовій дорозі оперативники Кам’янсько-Дніпровського відділення поліції. Як виявилося, автівка застрягла в багнюці, а  водія ніде не було. Того ж дня правоохоронці встановили, що підозрюваний може переховуватися у Верхньому Рогачику.

Спільними зусиллями працівників карного розшуку Кам’янсько-Дніпровського відділення поліції та групи швидкого реагування Верхньорогачицького відділення поліції вдалося встановити місце переховування підозрюваного. Він найнявся на сезонну роботу до місцевого жителя, а про кримінальне минуле нового працівника його роботодавець навіть не здогадувався. Чоловіка затримали та відправили у Запорізьку область, де він підозрюється щонайменше в 7 угонах авто.

Також зазначимо, що впродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшли 798 заяв і повідомлень, серед яких 137 звернень містять ознаки кримінального правопорушення.

Зареєсстровано три дорожньо-транспортних пригоди з потерпілими, в результаті яких одна людина загинула та четверо громадян отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 137 адміністративних протоколів, з них 6 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ