Підтримати нас

Херсонські байкери привітали дітей зі святом (фото)

Автор статті
02 червня 2016 05:45
575
Поширити:

Учора, 1 червня, в рамках Всесвітнього дня захисту дітей можна було спостерігати цілу низку різноманітних заходів.

Та є серед них і такі, які гідно показувати як приклад всій України. Саме серед таких і є, уже традиційний для Херсона TOY RUN («іграшковий» пробіг), організаторами та учасниками якого стали херсонські байкери, мотоклуб Anarquistas MC.

Як розповів координатор акції, Олександр «Хімік» окрім ініціативної байкарської групи цього року до участі в заході долучилися громадське формування «Форпост 22», клуб бойових мистецтв «Херсонський будокан», храм Святої Трійці та школа №55, які займалися збором іграшок. За результатами акції, яка тривала протягом місяця вдалося сформувати близько 20 пакетів з подарунками, що дало змогу цього року подарувати свято вже трьом дитячим садкам Білозерського району,Правдинському ясла-садку «Ромашка»,Радянскому ясла-садку та Розливнянському навчально-виходному комплексу «загальноосвітня школа І ступеня» дитячому садку.

А родзинкою свята стали аніматори «Фіксіки» з святкової агенції «Веселка», які подарували юним вихованцям невеличку розважальну програму.

Під час самого «іграшкового» могопробігу приєдналися до учасників і волонтери загону швидкого реагування «Влад» Херсонської обласної організації Товариства Червоного Хреста України.

Як зазначили організатори подібні акції поки що велика рідкість, в Україні TOY RUN токи що проводяться лише в нашому місті але як показує досвід, вони поки що актуальні.

Довідка. TOY-RUN («іграшковий» пробіг) в Херсоні (і в Україні), вперше було організовано і проведено в 2014 році під девізом «Кожен може подарувати частинку дитинства». Організаторами виступили байкери херсонського мотоклубу Anarquistas MC.

В світі цей рух зародився в 1985 році після чого набув шаленої популярності в Європі. Так минулого року Британські байкери, відмічаючи 30-річчя руху, зібрали 1 735 учасників, ставши Гінесівськими рекордсменами.

${gallery:f3057bbf0f266520cbd01687a06e4ed0}

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ