Підтримати нас

Херсонська поліція провела для підлітків інтелектуально-розважальний конкурс

15 грудня 2019 06:30
205
Поширити:

14 грудня в рамках Всеукраїнського тижня права, інспектори ювенальної превенції обласного главку поліції провели інтелектуально-розважальний конкурс для учнівської молоді «Правничі ігри».

Захід відбувся в актовій залі Головного управління Національної поліції Херсонщини. Де дві команди херсонських школярів протягом години демонстрували, хто з них краще розуміється на основних засадах Конституції України, адміністративного та кримінального права, а також законодавства з прав людини. 

В змаганнях взяли участь старшокласники херсонської гімназії №6 та загально-освітньої школи №47. Гра складалася з 6 етапів: «Візитна картка», «Намалюй свої права», бліц-турнір «Найрозумніший», музичний етап та конкурс «Капітанів».   

Гра пройшла у дружній  атмосфері, а кожен етап для учасника-суперника був пізнавальним та цікавим. Команди блискуче продемонстрували свою ерудицію та правову обізнаність. 

З невеликою різницею у балах перемогу отримала команда гімназії №6. Від Головного управління Національної поліції в Херсонській області переможці отримали диплом та заслужений приз –  «Кмітливу Сову». 

За словами начальника відділу ювенальної превенції поліції Херсонщини Ярослава Шанька, правові заходи на кшталт "Що, де, коли?" сприяють зацікавленості майбутнього покоління до правового виховання та викликають почуття відповідальності за свої вчинки. 

Відділ комунікації поліції Херсонської області 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ