Підтримати нас

Херсонська міськрада надала інформацію стосовно використання фінансів на боротьбу з коронавірусом

03 травня 2020 11:00
691
Поширити:

Усього із міського бюджету було виділено 53,4 млн грн, які розподілені між 7 опорними лікарнями та управлінням охорони здоров'я міської ради, повідомляє сайт Херсонської міської ради.

Так, міська клінічна лікарня ім.А. і О.Тропіних отримала 17,3 млн грн, із яких на 10,7 млн грн уже закуплено/укладено договори на придбання медикаментів, засобів захисту, ШВЛ, дефібриляторів, кисню тощо.

Для міської клінічної лікарні ім.О.С.Лучанського передбачено 17,5 млн грн. На 30 квітня закуплено/укладено договори на 8,3 млн грн.

Для лікарні ім.Є.Є.Карабелеша виділено 16,5 млн грн. Медикаментів, засобів захисту, ШВЛ, кисню, кисневих концентраторів, дефібриляторів тощо закуплено/укладено договорів на закупівлю на 9,5 млн грн.

Геріатричному центру передбачено 788 тис. грн, із яких на 47 тис.грн закуплено/укладено договорів на закупівлю засобів захисту, моніторів, кисневих концентраторів, медикаментів тощо.

Для міського пологового будинку ім.З.Клименко передбачено 1,3 млн грн, із яких на 347 тис. грн закуплено/укладено договорів на закупівлю медикаментів, антисептиків, засобів захисту, ШВЛ, моніторів, дефібриляторів та ін.

Міська стоматологічна поліклініка і міська дитяча стоматологічна поліклініка отримали по 22,3 тис. грн кожна. Остання на 100% освоїла кошти, передбачені на закупівлю необхідних засобів.

Управлінню охорони здоров'я міськради передбачено 88 тис. грн, із них на 69 тис. грн закуплено медикаментів, витратних матеріалів, дезінфекторів та засобів захисту.

Детальнішу інформацію дивіться нижче.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ