Підтримати нас

Херсонку засудили за побиття співмешканця

Автор статті
27 серпня 2018 11:15
582
Поширити:

Катерина зареєстрована в Херсоні, але проживає зі своїм співмешканцем Юрієм у Великій Олександрівці.  

Та, згідно з матеріалами справи, місяць тому, 27 липня, побила чоловіка дерев’яним стільцем.

У той день жіночка напилася, чоловік за це зробив їй зауваження, почали сваритися. Неочікувано Катерина підхопилася, схопила стілець,  на якому сиділа, та вдарили ним співмешканця по лівому боку. Юрій закривався руками від стільця, почав тікати, але Катерина навздогін ще декілька раз вдарила його.

Лікарі зафіксували у чоловіка численні тілесні ушкодження у вигляді множинних синців передніх поверхонь рук та саден на спині. Правоохоронці відкрили кримінальну справу за умисне нанесення легких тілесних ушкоджень (ч. 1 ст. 125 КК України, карається громадськими роботами до двохсот сорока годин, або виправними роботами до одного року, або арештом до шести місяців, або обмеженням волі до двох років).

Під час досудового слідства співмешканці помирилися. Але Юрій погодився пробачити Катерину за умови, що вона публічно, у залі суду, вибачиться перед ним, та заплатить йому 120 гривень за моральну шкоду. Крім того, жінка погодилася відпрацювати 80 годин громадських робіт на користь села, де проживає зі своїм співмешканцем. Ця угода про примирення була підписана у присутності представників прокуратури.

Отже, Катерина заплатила співмешканцю моральну компенсацію, вибачилася перед Юрієм у залі суду й щиро каялася.

Суддя Великоолександрівського районного суду Володимир Коваль  угоду про примирення затвердив і Катерині залишилось тільки відпрацювати 80 годин громадських робіт.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ