Підтримати нас

Керівник «Херсонвисотбуд» предстане перед судом

Автор статті
02 травня 2018 15:00
644
Поширити:

Директора приватного підприємства звинувачують у привласненні грошей під час виконання замовлень міського комунального підприємства «Гарантія».

«Херсонвисотбуд» виконувало у 2016 році капітальний ремонт меморіалу «Слава Україні» по просп. Ушакова, 12-а, за що отримало більше мільйона гривень (1295132, 40 грн.). А також по вул. Бурназяна, 14-а ремонтувало каналізацію (на 97 244 грн.) та бетонний майданчик під вольєри (на 77684 грн.).

З цих коштів начебто 87 388 грн. пішло на оплату праці робітникам. Але правоохоронці перевірили звітність, що надавалася директором ПП «Херсонвисотбуд» до податкової, то там виявилась зовсім інша сума, майже втричі менша: усього 29 450 грн.

Директора підприємства звинувачують у вчиненні злочину за ст. 366 ч.1 (Складання, видача службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів, внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей) та ст. 191 ч.2 КК України (Привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем).

Згідно з Єдиним реєстром фізичних та юридичних осіб, підприємство існує з 2008 року й зареєстроване в селищі міського типу Зеленівка. Але засновники - мешканці селища Антонівка Носков Ігор Михайлович  та Носков Михайло Ігорович.

Директором указано Ігоря Носкова. Тепер йому загрожує до п’яти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Розгляд справи призначено на десяту годину 7 травня. Суддя - Григорій Смирнов.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ