Підтримати нас

Кабмін спрямував кошти на відновлення Посад-Покровського на Херсонщині

14 серпня 2024 12:56
267
Поширити:
зруйнований будинок на Херсонщині
Фото Олександра Корнякова, "Вгору"\зруйнований будинок на Херсонщині

Кабмін спрямував на відновлення Посад-Покровського Херсонської області 800 мільйонів гривень. У селі знову мають почати працювати будівельники.

Про це йдеться на сторінці Конгресу місцевих та регіональних влад.

Зазначається, що раніше в  Посад-Покровському відновили електропостачання. Зараз триває ремонт водогонів та газової мережі. Також розпочалися роботи з будівництва 75 осель та капремонту 17 будинків.

  • 9 серпня прем‘єр-міністр України Денис Шмигаль повідомив, що на експериментальний проєкт із комплексного відновлення села Ягідне на Чернігівщині, Посад-Покровського на Херсонщині, Циркуни в Харківській області та міста Тростянець на Сумщині, Уряд виділив 2 мільярди 700 мільйонів гривень.
  • У червні 2024 року від місцевих жителів журналісти видання МОСТ дізналися, що роботи у селі не йдуть вже декілька тижнів, будівельну техніку вивезли з села, а проєкт відбудови нібито заморожений.
  • Проте у березні 2024 року очільник ХОВА розповідав, що в Посад-Покровському Херсонської області відбудували 5 будинків. Також планують відновити 200 об'єктів, для 80 – вирили котловани та заливали фундаменти.
  • У серпні 2023 року Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України повідомляло, що в селі почали будувати перші п'ять будинків у межах експериментального проєкту.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів