Підтримати нас

Ізраїль переміг на Євробаченні-2018

Автор статті
13 травня 2018 05:00
623
Поширити:

В Лісабоні пройшов фінал міжнародного конкурсу Євробачення-2018. Конкурс пройшов в 63-й раз. Перемогла Нетта Барзілай, яка представляла Ізраїль. Вона набрала 529 балів.

Як тільки кліп Нетти Барзілай на пісню "Toy" з'явився в мережі, він відразу ж став дуже популярним, набираючи мало не сотні переглядів в хвилину. Зараз кліп Нетти на YouTube набрав 25 мільйонів переглядів. Нетта народилася і виросла в Ізраїлі. Дівчина навчалася в престижному музичному училищі "Рімон". Цікаво, що Нетта служила в армії і виступала в складі ансамблю військово-морського флоту ЦАХАЛ, а пізніше стала його солісткою.

Головна "фішка" співачки - це не тільки її харизма і голос, але і "лупер" - електронний музичний інструмент, за допомогою якого можна записати будь-який звук і змінити / програвати його, використовуючи різноманітні ефекти програми.
 
На другому місці - Кіпр (Елені Фурейра), на третьому - Австрія (Сезар Семпсон). У фіналі брали участь музиканти з 26 країн.
 
e9ed75de1e38fd130098354a3f8effe9

Представник України MELOVIN вікривав гранд-фінал. Співак посів 17 місце.

Постановником виступу 21-річного артиста став хореограф Костянтин Томільченко. Саме він ставив номер для Джамали, з яким вона виграла "Євробачення" в 2016 році.

Португалія вперше приймала престижний конкурс завдяки минулорічній перемозі свого учасника Сальвадора Собрала, який став тріумфатором в Києві. Ведучими Євробачення-2018 стали - Філомена Каутела, Сільвія Альберто, Даніела Руа і Катаріна Фуртадо.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ