Підтримати нас

Івано-Франківщина розпочала ремонтні роботи в селі Давидів Брід. Буде відновлено 44 будинки

Vgoru
Автор статті
20 липня 2023 09:35
957
Поширити:

У рамках проєкту “Пліч-о-пліч” розпочалися ремонтні роботи з відновлення зруйнованої та пошкодженої житлової, соціальної інфраструктури села Давидів Брід, Великоолександрівської територіальної громади.

Про це повідомляє Івано-Франківська обласна державна адміністрація.

Як зазначає адміністрація, буде відновлено 44 житлові будинки, з них 12 – зруйновано повністю, 32 – пошкоджено.

Серед об’єктів соціальної інфраструктури, які потребують повного відновлення: школа, амбулаторія загальної практики сімейної медицини, заклад дошкільної освіти, будинок культури.

“Крім того, буде проведено доброустрій прилеглих територій, капітальний ремонт дорожнього покриття та тротуарів із влаштуванням водостічних каналів, відновлено вуличне освітлення тощо. Крім цього, планується створення відпочинкової зони та спортивного, ігрового, дитячого майданчика”, – йдеться в дописі.

Загальна орієнтовна вартість робіт становить 200 – 230 млн гривень.

На Херсонщині відремонтували шість медзакладів та інвестували в це понад чотири мільйони гривень. Ремонт відбувся за підтримки благодійних фондів "Пацієнти України", “Озеленення України” та Міжнародного штабу допомоги українцям.

У межах програм “Пліч-о-пліч” з 11 липня 2023 року в селі Орлове працює 18 волонтерів з Острозької громади, Рівненської області. У Заградівці Кочубеївської громади лісники з Рівненщини встановили дитячий майданчик. На місці пошкодженого вони встановили новий, а також довкола висадили молоді туї.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ