Підтримати нас

Італієць у жахливий спосіб змусив українську заробітчанку стати його рабинею

Автор статті
10 серпня 2016 02:00
194
Поширити:

Деспота, який жорстоко знущався над жінкою, покарав суд Італії. Вісім років в'язниці за насильство над українкою присудив суд Неаполя місцевому жителю, повідомляє Українська газета.

У 2013 неаполітанцю L.R. вдалося завоювати симпатію жінки-іноземки та зробити її своєю рабинею. Вона щойно прибула в Італію з України у пошуках щастя. У чужій країні не мала підтримки родичів чи друзів. Їх спільне життя обернулося для українки насильством, утисками і приниженням. Італієць забороняв їй виходити з дому, погрожуючи смертю. П’яний, змушував проти волі займатися сексом, годинами прив'язував до перил, не даючи навіть сходити в туалет.

Відібравши паспорт, змушував жінку жебракувати, забирав усі гроші для купівлі спиртних напоїв. Садиста було заарештовано в лютому 2015 року, після того, як він жорстоко побив українку, завдавши їй тяжких тілесних ушкоджень що довели нещасну до госпіталізації. Після виписки із лікарні жінка почала ховатися, боячись погроз із боку членів сім'ї мучителя. Завдяки скоординованій діяльності прокуратури, поліції вдалося розшукати її і поселити в захищеному місці. Українка дала свідчення, після яких суд винус вирок – вісім років позбавлення волі для деспота.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ