Підтримати нас

Інцидент на базі МВФ в Одесі: військовослужбовців добового наряду заохочено відзнаками, правопорушників чекає відповідальність

Vgoru
Автор статті
15 лютого 2016 07:30
673
Поширити:

24 січня в Одеському гарнізоні сталась надзвичайна подія. Четверо військовослужбовців однієї з частин, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, намагались заїхати на позашляховику «Mitsubishsi Pagero» на територію Практичної гавані.

Для затримання порушників та запобігання наїзду на військовослужбовців добового наряду, черговий частини застосував табельну зброю.

Наказом начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України від 8 лютого №48 за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені під час несення чергової служби, військовослужбовців, які несли службу у добовому наряді, заохочено відзнаками.

Командира роти охорони Західної військово-морської бази капітана Олексія Береговського нагороджено почесним нагрудним знаком «За доблесну військову службу Батьківщині», інші військовслужбовці добового наряду заохочені почесним нагрудним знаком «За взірцевість у військовій службі» І ступеня.

Що стосується порушників у погонах, за результатами службової перевірки їх очікує дисциплінарна, а можливо й кримінальна відповідальність. Рішенням Міністра оборони водія позашляховика - молодшого лейтенанта І. - позбавлено військового звання.

Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ