Підтримати нас

«Янголи війни»: в Херсоні до дня медиків погасили поштову марку. ФОТО

26 липня 2024 10:43
343
Поширити:
погашення марки "Янголи війни"
Усі фото Олександра Корнякова, "Вгору"

26 липня, напередодні Дня медика, у Херсоні погасили поштові марки «Медики. На полі бою» та «Медики. В операційній», об’єднані в один марковий аркуш під назвою «Героїчні професії. Янголи війни». 

Про це повідомили кореспонденти “Вгору”.
 
Кошти від продажу поштових марок, направлять на допомогу лікарням, що розташовані на прифронтових територіях.
 
У заході взяли участь керівниця обласного територіального центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Херсонської обласної ради Галина Салдан та працівники бригади Олена, Роман, Віталій, також директор із розвитку мережі Миколаївського та Херсонського регіонів "Укрпошти" Володимир Очеретнюк. Вони підписували конверти та наносили відбиток спеціального штемпеля.
 
За інформацією Укрпошти, тираж маркового аркуша становить 100 000 примірників, конверта «Перший день» 35 000 екземплярів, карток – 35 000 екземплярів.  Художник поштового випуску – Олександр Охапкін.
“Цього разу вона присвячена відважним медикам: як цивільним, так і військовим. Українські захисники називають медиків янголами війни, адже вони, немов янголи-охоронці, евакуюють поранених із кривавих полів битви, рятують їхні життя у "швидких" та «операційних»”, – йдеться в повідомленні.
 
  • 27 червня в Херсоні погасили марку «Податки. Армія. Перемога». Так Укрпошта долучається до всеукраїнської інформаційної кампанії «Наші податки – наш захист!».
  • 13 червня хлопці та дівчата з Дитячо-спортивної школи з футболу ДЮСШ “Кристал” та їх тренери взяли участь у погашені марки “Україно, вперед”, що присвячена підтримці національної збірної з футболу.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів