Підтримати нас

Діти з ДЮСШ “Кристал” із тренерами взяли участь у погашенні марки “Україно, вперед”

13 червня 2024 15:07
329
Поширити:
Всі фото Олександра Корнякова, "Вгору"

13 червня хлопці та дівчата з Дитячо-спортивної школи з футболу ДЮСШ “Кристал” та їх тренери взяли участь у погашені марки “Україно, вперед”, що присвячена підтримці національної збірної з футболу.

Фотокореспонденти “Вгору” відвідали захід та зробили світлини. 

До погашення марки приєднався директор із розвитку мережі Миколаївського та Херсонського регіонів "Укрпошти" Володимир Очеретнюк та директор ДЮСШ “Кристал” В’ячеслав Роль, який разом із двома вихованцями поставили підписи та нанесли відбиток спеціального штемпеля на конверти. Саме після цього марки вважаються введеними в обіг. 

Як зазначили на сайті Укрпошти, марку створили на підтримку національної збірної з футболу, яка 17 червня зіграє матч в Німеччині у фінальному турнірі Євро-2024.

На ній зображений футбольний м’яч з логотипом Української асоціації футболу.


Її тираж становить 560 тисяч примірників. 

Художник марки – Антон Хрупін, автор воєнного випуску “Вільні. Незламні. Непереможні”. 

  • Фотокореспонденти “Вгору” відвідали тренування вихованців із дитячої спортивної школи з футболу ДЮСШ “Кристал”, поспілкувались з тренером та зробили світлини.
  • Національна збірна завоювала місце до Євро-2024 серед команд Європи, збірні U17 та U19 – на юнацьких Єврочемпіонатах, а на цьогорічних Олімпійських іграх у Франції відбудеться дебют олімпійської збірної з футболу.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів