Підтримати нас

«Податки. Армія. Перемога»: в Херсоні погасили поштову марку. ФОТО

27 червня 2024 15:12
124
Поширити:
коверт, марка
Усі фото Олександра Корнякова, "Вгору"

27 червня в Херсоні погасили марку «Податки. Армія. Перемога». Так Укрпошта долучається до всеукраїнської інформаційної кампанії «Наші податки – наш захист!». 

Кореспонденти “Вгору” відвідали захід та зробили світлини. 
 
Як розповіли на заході, нові марки мають незвичну круглу та квадратну форму. На першій марці зображено монету НБУ номіналом одна гривня, що трансформується у зображення гільзи на другій марці. 
 
На зображенні зчіпки можна побачити заводи та підприємства, що працюють. Вони сплачують податки й підтримують обороноздатність держави. 
 
Як повідомляють в Укрпошті, художник поштового випуску – Олександр Нікітюк. Кількість  зчіпки   кілька (від двох: пара, триптих, смужка) поштових марок, що відрізняються за зображенням, номіналом або кольором, надрукованих на одному марковому аркуші та не відокремлених один від одного, об'єднаних загальним елементом малюнка або розміщеним текстом по всій зчіпці  в аркуші – 3 (6 марок). Тираж – 210 000 примірників.
Також номінали зчіпки утворюють міжнародну абревіатуру UA.
 
У погашенні взяли участь виконувач обов'язків Головного управління Державної податкової служби України в Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Сергій Оліфіренко та директор із розвитку мережі Миколаївського та Херсонського регіонів "Укрпошти" Володимир Очеретнюк.
 
  • 13 червня хлопці та дівчата з Дитячо-спортивної школи з футболу ДЮСШ “Кристал” та їх тренери взяли участь у погашені марки “Україно, вперед”, що присвячена підтримці національної збірної з футболу.
  • 8 травня в Херсоні погасили поштовий блок марок “Русскій воєнний флот – до дна!”. Він був присвячений втратам окупаційними військами військово-морських суден за два роки повномасштабного вторгнення РФ на територію України. 

Підтримайте роботу редакції.  Долучайтеся до спільноти "Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів