Підтримати нас

Громадянок Сирії затримали у Херсоні з підробленими документами

Vgoru
Автор статті
01 червня 2016 02:10
595
Поширити:

В аеропорту «Херсон» прикордонники Херсонського загону під час перевірки паспортних документів у пасажирів, які прибули рейсом «Стамбул-Херсон» виявили два підроблені документи.

Порушниками виявились громадянки Сирії.

Під час опитування вони не змогли чітко пояснити мету їх поїздки, та зовсім не мали коштів на проживання в Україні, а паспортні документи викликали сумніви щодо дійсності.

Для їх зустрічі прибули два громадянина України східної зовнішності та один сирієць, які стверджували, що є родичами прибулих, але документально підтвердити це не змогли. Крім того в ході бесіди з громадянками Сирії стало відомо, що прямували вони до України можливо з метою працевлаштування, при цьому не маючи жодних дозвільних документів.

Прикордонники встановленим порядком відмовили потенційним незаконним мігрантам в пропуску на територію України. Поряд з цим, в ході детального вивчення паспортних документів прикордонники встановили, що ті є повністю підробленими.

Разом з тим зустрічаюча сторона, так звані «родичі», спеціально створили конфліктну ситуацію та перешкоджали прикордонникам здійснювати свою професійну діяльність, чим завадили своєчасному відправленню громадянок у зворотному напрямку. Для локалізації конфліктної ситуації були задіяні додаткові прикордонні наряди та викликано співробітників поліції. Відповідно до діючого законодавства прикордонники підготували повідомлення до Національної поліції щодо перешкоджанню здійснення своїх службових обов’язків.

Помічник начальника Азово-Чорноморського регіонального
управління з питань взаємодії зі ЗМІ

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ