Підтримати нас

Херсонський обласний центр з гідрометеорології проводить фотоконкурс

Автор статті
27 вересня 2021 05:30
902
Поширити:

Сріблясті нитки дощу, золоті розсипи сонячних променів, роса на тоненькому мереживі павутиння, буревії, від яких захоплює подих, різнобарв'я опадаючого листя - яких тільки пейзажів не має осіння пора. Хіба що яскравих літніх, ніжних весняних чи білосніжних зимових… Іноді картини природи настільки дивовижні, що їх хочеться зафіксувати на фото та залишити собі на згадку.

Херсонський обласний центр з гідрометеорології запрошує всіх охочих фотографів долучитися до конкурсу під назвою «Погодні явища Херсонської області». Він проводиться до столітнього ювілею національної гідрометеорологічної служби України, який відзначається 19 листопада поточного року.

Обов'язкова умова участі -  надання авторських фото із зображенням різноманітних погодних, оптичних та гідрологічних явищ. Самі ж фото можуть бути як кольоровими, так і чорно-білими.

Роботи приймають в електронному вигляді до 1 листопада. Оголошення результатів відбудеться 10 листопада. Кращі роботи відбиратимуть самі жителі області, відзначаючи їх “вподобайками” у соцмережах. На переможців чекають заохочувальні призи. 

Детальніше про умови участі - на сторінці Херсонського обласного центру з гідрометеорології: https://www.facebook.com/meteokherson/

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ