Підтримати нас

Херсонська поліція встановила особу ймовірного вбивці двох генічан

Автор статті
16 березня 2021 12:58
905
Поширити:

На початку лютого жителів одного з сіл Генічеського району сколихнула резонансна трагічна історія: в одному з будинків приватного сектора були виявлені тіла двох чоловіків з ознаками жорстокої насильницької смерті.

Про трагедію повідомили у поліцію ввечері 2 лютого. Жертвами невідомого вбивці стали 40-річний та 48-річний місцеві жителі.

Як вдалося з'ясувати правоохоронцям, напередодні вбивства жертви розпивали алкогольні напої в товаристві нового знайомого - якогось парубка у віці 28 років. У процесі між господарем і гостем виникала сварка, в результаті чого останній схопив сокиру і зарубав  обох своїх товаришів по чарці. Після цього він утік і опинився в Одеській області, де ховався у знайомих.

Встановивши місце перебування підозрюваного, оперативники нагрянули до нього з розшуком, і в ході бесіди з поліцейськими чоловік зізнався у скоєному. За його словами, господарі будинку збиралися влаштувати його на нічліг і навіть "підкинути" трохи грошей, але в процесі п'янки відмовилися від  обіцянок. Саме це і розгнівало підозрюваного.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за п. 1 ч.2 ст.115 «Умисне вбивство двох або більше осіб» Кримінального кодексу України. Чоловікові повідомлено про підозру за вчинення вказаного злочину. Йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ