Підтримати нас

Херсонська поліція вилучила у скадовчанина пів кіло коноплі, а у білозерця - плантацію зілля

29 березня 2021 12:01
838
Поширити:

Пів кілограма конопель у звичайних банках для маринованих овочів виявили поліцейські під час обшуку однієї з квартир у Скадовську.

Раніше інформація про те, що тридцятитрирічний місцевий житель може зберігати у себе чималу кількість "дурі", надійшла до дільничних інспекторів, які й ініціювали відповідну перевірку.

На допиті скадовчанин пояснив, що є наркозалежним, тому зберігав зілля виключно для власної потреби.

Тут же поліція вилучила у громадянина і кілька "бульбуляторів" - приладів для вживання трави.

Дізнатися, чи правильні свідчення надав чоловік, ще належить з'ясувати поліцейським. Поки ж вони направили вилучену речовину на експертизу, а за фактом знахідки  порушено кримінальну справу за частиною першою статті номер 309 - “Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту”.

Інформацію надав відділ комунікації поліції Херсонщини.

Відзначимо, що буквально двома днями раніше в Білозерському районі поліція під час обшуку знайшла в гаражі у 48-річного чоловіка цілу плантацію конопель - 42 кущі. Хитромудрий громадянин одну частину гаража використовував за призначенням, а в другій, за ширмою, влаштував "грядки" з наркорослинами. Для обробки кущів він застосовував полив, добрива і спеціальне освітлення.

Цей чоловік теж розповів, що вирощував коноплі нібито для особистого вживання. При цьому, як заявляють в поліції, раніше він вже притягувався до кримінальної відповідальності за наркозлочини.

В цьому випадку кримінальне провадження відкрито за частиною першою статті 310 - "Посів або вирощування снодійного маку чи конопель".  

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів