Підтримати нас

Херсонщина змінює кольори

31 березня 2021 14:00
745
Поширити:

За час пандемії коронавірусу, яка супроводжується низкою карантинних заходів, Херсонщина вже встигла "перепробувати" на собі найрізноманітніші колірні карантинні зони - від "зеленої" до "червоної". Зараз вона залишається єдиним регіоном України, який перебуває в "жовтому" поясі (усі інші вже давно або в "помаранчевій", або в "червоній" зоні).

Однак, судячи з усього, цей період скоро закінчиться. Про це стало відомо на черговому брифінгу заступника голови Херсонської ОДА Вадима Чабана.

Чиновник зазначив, що в цей час у регіоні спостерігається зростання захворюваності і смертності, і перехід його до "помаранчевої" зони - лише питання часу.

Зараз захворюваність у Херсонській області складає 170 випадків на 100 тисяч населення. Найгірша ситуація в Скадовському районі (мається на увазі той район, який був до адмінреформи): там - 358 випадків на 100 тисяч. Це вже є показником "червоної" зони карантину.

Водночас у"помаранчевій" зоні формально вже перебувають Каланчацький (270 випадків на 100 тисяч), Генічеський (235 випадків на 100 тисяч) райони та Херсон (235 випадків на 100 тисяч).

Як стверджує чиновник, зараз у медустановах області - майже 500 осіб з підтвердженим діагнозом COVID-19 або ж з підозрою на нього.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів