Підтримати нас

Херсонець Андрій Грачов приєднався до штурмової бригади «Лють»

Vgoru
12 березня 2023 07:52
1,057
Поширити:

За мирного життя чоловік займався підприємницькою діяльністю, мав мережу автомийок у місті. А після вторгнення росіян до Херсона, йому довелося перекваліфікуватися на волонтера. Йдеться у Facebook поліції Херсонської області.

Андрій Грачов усвідомлює завдання, що йому доведеться виконувати на фронті. Він, каже, мотивований та готовий навчатися штурмувати позиції противника, звільняти окуповані території, вибивати ворога з нашої землі, викривати зрадників.

«Хочу стати на захист та звільнення України заради своїх рідних, друзів, моїх земляків із лівобережжя Херсонщини, хто нині в окупації та чекає на порятунок. Я впевнений в нашій перемозі. У штурмовій бригаді «Лють» я докладу для цього максимум зусиль. У мене мрія одна, як і у всіх українців – пришвидшити Перемогу. Опісля планую залишитися служити в підрозділах Нацполіції та захищати Україну», – розповів доброволець.

«Гвардія наступу» майже сформована. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко. Станом на 11 березня заявки для участі в штурмових бригадах подали 28 тисяч добровольців.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ