Підтримати нас

Генічеські підприємці отримали 91 тисячу гривень штрафу

22 липня 2019 11:00
513
Поширити:

Фіскали Херсонщини перевірили бізнесменів, які здійснювали підприємницьку діяльність на узбережжі Азовського моря.

Про це повідомляють територіальні органи ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м.Севастополі.

Так, у Генічеську власник продовольчого магазину, аби не сплачувати акцизний податок, спрямовував на розрахунковий рахунок свого «партнера-платника на спрощеній системі» розрахунки із застосуванням платіжних карток за реалізовані алкогольні напої та тютюнові вироби. Реєстратор розрахункових операцій також використовував за власним бажанням, фіскальні чеки покупцям не видавав.

За «економію» на сплаті акцизного податку, роздрібну торгівлю без використання РРО та придбання відповідних ліцензій та за наслідками перевірки закладу торгівлі підприємці отримали на двох 57,6 тис. грн. штрафних санкцій.

Інший генічеський підприємець вважає, що реєстратор розрахункових операцій йому потрібен лише під час реалізації тютюнових виробів. Торгову виручку із застосуванням платіжних карток за реалізовані алкогольні напої також спрямовував на розрахунковий рахунок свого «бізнес-партнера».

За встановлені суттєві порушення в сфері готівкового обігу підприємці також отримали на двох  33,8 тис. грн. штрафних (фінансових) санкцій.

Перевірки суб’єктів курортного бізнесу на Херсонщині тривають.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ