Підтримати нас

Гауляйтерці села Станіслав оксані іванко повідомили про підозру в організації так званого “референдуму”

Vgoru
20 лютого 2023 07:11
1,307
Поширити:

Колаборантка добровільно за грошову винагороду взяла на себе повноваження голови «дільничної виборчої комісії» №427 для організації фейкового «референдуму» у своєму селі. Про це йдеться в підозрі, опублікованій на сайті Офісу Генпрокурора.

«оксана іванко організувала роботу «ДВК» №427 без дотримання основних принципів вільної участі та добровільного таємного голосування, публічності та відкритості «референдуму» і вжила заходи для організації незаконного голосування. До її обов’язків входив подворовий та поквартирний обхід жителів для «голосування», а також залучення до проведення «референдуму» інших людей”, – зазначається в документі.

За участь в організації та проведенні незаконного референдуму на тимчасово окупованій території оксані іванко загрожує від п’яти до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Окупанти призначили оксану іванко гауляйтеркою села Станіслав 15 серпня 2022 року. До повномасштабного вторгнення рф в Україну вона працювала керівницею місцевого театру мініатюр «Мельпомена».

Підтримати нас можна тут https://base.monobank.ua/
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ