Підтримати нас

Фейковому директору-запроданцю “Херсонтеплоенерго” олексію рибакову повідомили про підозру

Vgoru
07 квітня 2023 06:15
1,129
Поширити:

Бюро економічної безпеки України повідомило про підозру в колабораційній діяльності олексію рибакову, який очолив захоплені російськими окупантами КП «Херсонтеплоенерго» й АТ «Херсонська ТЕЦ». Про це йдеться в тексті підозри, оприлюдненій на сайті Офісу Генпрокуратури.

“Уродженець російського міста йошкар-ола, мешканець Херсона олексій рибаков добровільно очолив «государственное унитарное предприятия «Херсон Теплосети», незаконно створене окупантами на базі КП «Херсонтеплоенерго» й АТ «Херсонська ТЕЦ», – йдеться в документі.

22 липня 2022 року рибаков на зборах колективу комунального підприємства представився «новим директором» і зайнявся постановкою на так званий російський облік майна обох захоплених підприємств.

За колабораціонізм зрадникові загрожує штраф або позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Перед повномасштабним вторгненням росії в Україну олексій рибаков  працював у власній кав’ярні в центрі Херсона. Повідомляє Центр журналістських розслідувань.

Він неодноразово балотувався на посаду міського голови Херсона й у депутати міськради.

Зокрема, у 2015 році балотувався до Херсонської міськради від «Всеукраїнської партії духовності та патріотизму», а у 2020 році – від «Радикальної партії Олега Ляшка».

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ