Підтримати нас

Ексчиновниці з Одеси та Херсонської області здавали своїх колег

Vgoru
19 серпня 2022 14:10
908
Поширити:

Двом посадовим особам державної кримінально-виконавчої служби повідомлено підозру за статтями у держзраді та колабораційній діяльності. Вони передавали окупантам дані колег, які мають проукраїнську позицію.

Про це йдеться на сторінці Миколаївської обласної прокуратури у Facebook 

За даними слідства, начальниця відділу по роботі з персоналом однієї з виправних колоній Херсонської області погодилася співпрацювати з окупантами. Вона обійняла посаду в так званому “управлінні служби виконання покарань по Херсонські області”. Її “напарницею” стала колишня заступниця начальника відділу Одеського департаменту з питань виконання кримінальних покарань. Остання неодноразово висловлювала свою симпатію окупаційній владі. Також підозрювані передавали інформацію про колишніх колег, які не погодилися перейти на сторону загарбників та не виїхали на підконтрольну територію України. 

 “За принципової позиції прокурора суд обрав стосовно заступниці начальника одного з відділів Департаменту з питань виконання кримінальних покарань запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави”, — йдеться в повідомленні. 

Наразі досудове розслідування здійснює ДБР, яке розташоване в Миколаївській області.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ