Підтримати нас

Дожити до пенсії. У РФ протести проти пенсійної реформи завершилися масовими затриманнями і зіткненнями

09 вересня 2018 12:46
190
Поширити:

9 вересня прихильники Олексія Навального проводять загальноросійську акцію протесту проти підвищення пенсійного віку. В цей день у багатьох містах РФ проходять понад 4,5 тисячі виборів різного рівня: вибори 26 глав регіонів, 17 заксобранія і довибори 7 депутатів Держдуми.

в результаті мітингів проти підвищення пенсійного віку, ініційованих російським опозиціонером Олексієм Навальним, станом на 14:00 в 19 російських містах затримали 153 людини. Про це повідомляє ОВД-Инфо.

Омськ – 44 затриманих, Томськ – 25 затриманих, в Хабаровську і Уфі – 14 затриманих, Челябінськ –13 затриманих, в Новосибірську і Владивостоку – 6 затриманих, в Комсомольську-на Амурі і Москві – 5 затриманих, в Якутську – 4 затриманих, в Волгограді і Наро-Фомінськ – 3 затриманих, в Новокузнецьку, Кемерово, Санкт-Петербурзі і Красноярську – 2 затриманих, в Казані, Ярославлі і Тюмені – 1 затриманий.

За інформацією Медузи, на протест на Пушкінській площі в Москві прийшли близько тисячі активістів. Зазначається, що в столиці РФ затримали 10-річного хлопчика, який заліз на ліхтарний стовп.

Також активістка штабу Навального в Омську Тетяна Зайцева розповіла російському виданню Дождь, що її побили російські поліцейські. Зайцеву затримували троє співробітників МВС.

Крім того, повідомляється про затримання дворазової чемпіонки світу і Європи з парашутного спорту Марії Рябикова, координатора штабу Навального в Єкатеринбурзі Юрія Кузьміних і екс-мера міста Євгена Ройзмана.

Повідомляється про затримання організаторів акції в Казані і Челябінську. Також в Москві затримали колишнього координатора штабу Навального Миколи Ляскіна, а в Уфі – коордінатора Лілію Чанишеву.

 

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ