Підтримати нас

До Нововоронцовської громади на Херсонщині благодійники доставили паливні матеріали

Vgoru
Автор статті
02 грудня 2023 15:29
386
Поширити:

Благодійний фонд “Людина в біді” доставив брикети до Нововоронцовської громади на Херсонщині.

Про це повідомила Херсонська ОВА.

Зазначається, що до 21 грудня, по 2,5 тонни отримують жителі Нововоронцовки, яким більше ніж 70 років. Потім допомогу направлять до сіл громади пільговим категоріям.

Крім того, Данська Рада надасть кошти 300 домогосподарствам для придбання палива на зиму. Допомогу отримають одинокі батьки, родини з дітьми до 3-х років, багатодітні родини та люди з інвалідністю. 

Також гроші на купівлю твердого палива для осіб з інвалідністю виділило й Товариство Червоного Хреста України. Загалом кошти отримають сто домогосподарств. 

У Хрещенівському старостинському окрузі за допомогою БФ "Міжнародна солідарність" 80 домогосподарств отримують паливні брикети. Волонтери РО РХММ "Добрий самарянин" завезли 40 тонн дров, йдеться в дописі.

Нагадуємо, до села Львове Бериславського району прибув гуманітарний вантаж з 60 буржуйками від Червоного Хреста України. 

В. о. голови Дніпровської районної в місті Херсоні організації Товариства Червоного Хреста Наталя Шатілова раніше говорила, що на Херсонщині є програма, яка допомагає людям з опаленням і утепленням своїх осель. Ця програма зараз у пріоритеті з огляду на наближення зими.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ