Підтримати нас

Для проведення виборів Кремль поспіхом комплектує органи внутрішніх справ на окупованій Херсонщині — Ганна Маляр

Vgoru
Автор статті
03 липня 2023 09:09
492
Поширити:

Кремль поспішно комплектує органи внутрішніх справ на окупованих територіях, зокрема й на Херсонщині. Влада РФ хоче забезпечити поліційний супровід псевдовиборів у межах "Єдиного дня голосування" у вересні.

Про це повідомила заступник Міністра оборони України Ганна Маляр.

«Причина такого поспіху — необхідність забезпечити поліційним супроводом проведення так званих виборів на тимчасово окупованих територіях у межах «Єдиного дня голосування» у вересні», — зазначила вона.

Як наголошує Ганна Маляр, проведення росіянами фейкових виборів на тимчасово окупованих територіях є порушенням міжнародного права.

«Їх результати не означатимуть нічого, крім складу злочину організаторів та виконавців», — акценту заступниця. 

Раніше ми писали, що росіяни проводять каральну операцію в районі тимчасово окупованих населених пунктів Раденськ, Великі Копані та Тарасівка на Херсонщині. Озброєні люди на військовій техніці за участі місцевих зрадників проводять обшуки, перевіряють мобільні телефони, б'ють та катують місцевих мешканців.

Окупанти почали робити обхід помешкань місцевих мешканців тимчасово окупованого Генічеська на Херсонщині. Вони перевіряють, чи підписані люди на телеграм-канали окупаційної адміністрації та на звичайні пропагандистські.

За соцдослідженням самих росіян жителі Півдня України не підтримують окупацію Росії. Тільки 5% опитаних "за". Близько 35% мають винятково проукраїнську позицію, 60% опитуваних відмовилися відповідати.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ