Підтримати нас

Діти з Херсонської громади зможуть відпочити в санаторії Івано-Франківської області. ОНОВЛЕНО

21 травня 2024 12:31
341
Поширити:
Фото Олександра Корнякова, "Вгору"

Діти з Херсонської громади безоплатно зможуть відпочити в санаторії “Прикарпатський” (Яремче, Івано-Франківська область).

Про це повідомив начальник Херсонської МВА Роман Мрочко.

Заявки на відпочинок можна подавати за номером:  099 024 00 78 (тільки повідомлення на вайбер). Орієнтовний виїзд планується 11 червня.

Діти відпочиватимуть там один місяць. За потребою батьки можуть забрати їх раніше.

Поїхати до санаторію можуть діти від 7 до 15 років. Їх супроводжуватимуть четверо дорослих, з них 2 – медичні працівники.

Поїздка передбачена тільки для дітей Херсонської міської територіальної громади та області, які наразі перебувають у місті.

В санаторії для дітей організовуватимуть 5-ти разове харчування та лікувальні процедури.

Оновлено. Номер адміністратора, за яким потрібно надавати заявки, з технічних причин наразі тимчасово не працює. Заявки можна відправити за номером: 066 018 29 57 (тільки повідомлення на вайбер).

  • У 2023 році майже 2 тисячі дітей відпочили за програмою “єОздоровлення”. У 2024 році за цією програмою діти зможуть поїхати у заклади Вінницької, Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської, Тернопільської, Чернівецької, Хмельницької областей та Києва.
  • 13 травня понад 50 дітей з Херсонщини віком від 10 до 16 років поїхали до дитячого оздоровчого табору в селі Райське (Польща).

Підтримайте незалежну журналістику. Долучайтеся до спільноти "Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів