Підтримати нас

Діти з Нововоронцовщини взяли участь у чемпіонаті з легкоатлетичного багатоборства

Вгору
Автор статті
11 березня 2024 19:29
154
Поширити:
Ілюстративне фото

У чемпіонаті України з легкоатлетичного багатоборства, який пройшов у Києві, взяли участь вихованці Нововоронцовської ДЮСШ.

Про це повідомляє Херсонська ОВА.

Зазначається, що чемпіонат проходив серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл та спеціалізованих дитячо-юнацьких шкіл олімпійського резерву. Участь у ньому взяли 59 команд із різних регіонів України. Це – юнаки та дівчата 2011-2012 років народження.

“Через складну безпекову ситуацію в громаді, підготовка до змагань вимагала нестандартного підходу до тренування. Але хлопці та дівчата показали високі результати”, – пише ХОВА.

Вихованці Нововоронцовської ДЮСШ мали нагоду поспілкуватися з Іриною Геращенко, чемпіонкою України у стрибках у висоту та Валерієм Борзовим, українським легкоатлетом та дворазовим олімпійським чемпіоном з бігу на 100 і 200 метрів, йдеться в дописі.

  • Команди спортсменів із Херсона взяли участь у відкритій першості Херсона з футболу пам'яті майстра спорту Володимира Роговського серед команд 2015-2016 років народження, яка відбулася в Миколаєві.
  • Команда вихованців КЗ "Нововоронцовська ДЮСШ" узяла участь у Чемпіонаті України з легкоатлетичного багатоборства в приміщенні серед юнаків та дівчат 2011-2012 років народження та молодших.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ