Підтримати нас

День вдячності волонтерам: жительку Херсона нагородили церковною відзнакою

Автор статті
20 квітня 2024 14:45
382
Поширити:
Фото: Херсонська єпархія ПЦУ

20 квітня в Херсоні єпископ Херсонський і Таврійський Никодим вручив орден святої великомучениці Варвари   встановлено для нагородження жінок за визначні особисті заслуги в церковній, благодійницькій, освітянській, культурній та інших сферах суспільної діяльності  волонтерці Любові Даніловій.

Про це йдеться на сторінці Херсонська єпархія ПЦУ.

Зазначається, що її чоловік, військовий Денис Данілов загинув 1 березня 2022 року в бою в “Бузковому парку”. Він з 2015 року проходив службу в АТО.

“Тяжка втрата не зламала дружину. Вона підхопила знамено боротьби з ворогом від чоловіка і продовжила його справу захисту рідної країни. Любов Григорівна постійно, як волонтер, всіляко підтримує ЗСУ”, – йдеться в повідомленні.

Завдяки Любові Даніловій для роти БпЛК закупили комплект: виносна антенна, підсилювач сигналу для квадрокоптерів, кабель, штатив, кріплення, також комплект акумуляторів. Взимку вона купувала нитки та в'язала теплі шкарпетки для військових.

  • 13 квітня родині Івана Лисенка, Володимира Осіннього, Олександра Савельєва передали ордени “За мужність” III ступеня. Вони загинули в бою в “Бузковому парку” на Херсонщині в битві з окупаційними військами.
  • Ольга та Андрій Муковні – подружжя стоматологів із Херсона. Після переїзду до Одеси пішли в місцевий волонтерський центр плести маскувальні сітки. Також Андрій з командою одеських стоматологів “Зубайстер” їздить лікувати зуби українським військовим. Історію подружжя, читайте в матеріалі журналістки “Вгору”.
Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ