Підтримати нас

ДБР викрило поліцейського, який за гроші обіцяв допомогти уникнути кримінальної відповідальності

Vgoru
Автор статті
16 вересня 2021 13:31
892
Поширити:

Працівники ДБР у взаємодії з ДВБ Нацполіції затримали оперуповноваженого сектору карного розшуку Бериславського відділу поліції в Херсонській області, який за гроші обіцяв батькам "відмазати" їхнього сина від кримінальної відповідальності.

За попередньою інформацією, поліцейський вимагав гроші від батьків хлопця, який підозрювався у заподіянні легких тілесних ушкоджень громадянину. Правоохоронець гарантував, що за 1 тис. доларів США він домовиться зі слідчим і справу буде закрито.

Працівники ДБР затримали оперуповноваженого під час одержання другої частини хабаря у сумі 17 тис. гривень. Раніше було задокументовано одержання ним 10 тис. гривень.

Вирішується питання щодо повідомлення поліцейському про підозру в одержанні неправомірної вигоди для себе чи третьої особи за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, поєднане з вимаганням такої вигоди (ч. 3 ст. 369-2 КК України), планується обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 8 років з конфіскацією майна.

Більше новин Херсона читайте у нашому Телеграм-каналі.

Більше новин читайте на нашому телеграм каналі
Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ