Підтримати нас

ДБР оголосило підозру жительці Херсона, яка обійняла посаду в окупаційній податковій

29 вересня 2024 14:03
184
Поширити:
Фото: Pexels

Державне бюро розслідувань у місті Мелітополі оголосило підозру в колабораціонізмі уродженці Антонівки Херсонської області Наталі Бугайовій. Вона обійняла посаду в окупаційній податковій службі.

Про це йдеться у тексті підозри, що оприлюднили на сайті Офісу Генерального прокурора.

За даними слідства, у червні 2022 року жінка обійняла посаду заступниці начальника управління господарського забезпечення окупаційної податкової служби Херсонської області. Бугайова організовувала матеріально-технічне забезпечення підрозділів. 

Їй інкримінують частину 7 статтю 111-1 Кримінального кодексу України. Вона передбачає ув’язнення від 12 до 15 років із позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від 10 до 15 років та з конфіскацією майна або без такої.

  • Служба безпеки України повідомила про підозри Наталі Чеботі та Світлані Зиряновій. Жінки обійняли посади інспекторок окупаційної податкової служби Херсонської області.
  • Правоохоронці заочно оголосили підозри у добровільному зайнятті посади в незаконному правоохоронному органі та державній зраді десятьом жителям Херсонщини. Вони обійняли керівні посади в незаконно створеній податковій службі Херсонської області та її структурних підрозділах у Каховському та Бериславському районах.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів