Підтримати нас

СБУ повідомила про підозру двом інспекторкам окупаційної податкової служби Херсонської області

22 вересня 2024 17:00
147
Поширити:
Фото зі сторінки ЦЖР/Світлана Зирянова та Наталя Чебота

Служба безпеки України повідомила про підозри Наталі Чеботі та Світлані Зиряновій. Жінки обійняли посади інспекторок окупаційної податкової служби Херсонської області. 

Про це йдеться у підозрах, що оприлюднені на сайті Офісу Генерального прокурора. 

За даними слідства, 56-річна уродженка Чернівецької області Наталя Чебота обійняла посаду в окупаційному управлінні федеральної податкової служби не пізніше червня-липня 2022 року. На своїй незаконній посаді вона проводила податкові перевірки, аналізувала результати та застосувала санкції до порушників. 

Також 61-річна уродженка Донецької області Світлана Зирянова обійняла незаконну посаду інспекторки окупаційної податкової служби Херсонської області не пізніше червня-липня 2022 року. 

Жінкам інкримінували частину 7 статтю 111-1 Кримінального кодексу України “Добровільне зайняття громадянином України посади в незаконних судових або правоохоронних органах, створених на окупованій території”. Їм загрожує ув'язнення від 12 до 15 років із позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк від 10 до 15 років та з конфіскацією майна або без такої.

  • СБУ повідомила про підозру уродженці Новотроїцького Херсонської області 41-річній Катерині Онищенко. Вона обійняла посаду інспекторки окупаційної податкової служби Херсонської області.

Підтримайте роботу редакції. Долучайтеся до спільноти"Вгору" https://base.monobank.ua/

Поширити:
ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
ОСТАННІ НОВИНИ
Матеріали партнерів